Workshop me teme “ Qendrueshmëria dhe Zhvillimi i Njësive të Kujdesit Paliativ pranë Spitaleve Rajonale.”

Në datën 25 shkurt 2016, Shoqata “Ryder Albania” me mbështetjen e “ Fondacionit Shoqëria e Hapur për Shqipërinë” organizoi takimin konsultues me temë “Qendrueshmëria dhe Zhvillimi i Njësive të Kujdesit Paliativ pranë Spitaleve Rajonale.”

Ky takim mblodhi përfaqësuesit e njësive të kujdesit paliativ, me qëllim konsultimin rreth zhvillimit të njësive të kujdesit paliativ pranë spitaleve rajonale (Berat, Durrës, Elbasan, Fier, Shkodër), prezantimin e njësive të Kukësit dhe Vlorës, si dhe diskutimi mbi rregulloren dhe aktet nënligjore të ligjit “Për kujdesin paliativ”.

IMG_5622 IMG_5590

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top
Descargar musica