Vespojme dhe dhurojme!

#GREAT #VESPA ,#GREAT #PEOPLE , #GREAT #CAUSE
Hej vespiste dhe simpatizante te motorrit ikone Vespa!!! Na ndajne dhe pak ore!! Vespojme se bashku dhe japim nje shembull pozitiv, humanizmi! Vespojme se bashku dhe mbeshtesim te semuret me kancer , per nje jete me te mire!Ju ftojme te gjitheve per te festuar se bashku 70 Vjet VESPA Parade ,13 Nentor,tek Shamrock (Bllok). Argetohuni ,shijoni muziken,shetisni me vespat tuaja dhe tregoni pergjegjesine tuaj sociale!!

 

15052038_10207464658436425_1030147783_o

15064215_10207457392334777_694083832_o

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top
Descargar musica