Udhëzuesi për krijimin e planit lokal të veprimit të kujdesit paliativ

Palliative-Care-vs-Hospice_Feature

Udhëzuesi për krijimin e planit lokal të veprimit të kujdesit paliativ është krijuar përmes projektit rajonal “Ne kujdesemi!” realizuar në partneritet me organizaten “Civic Alliance” në Malin e Zi dhe  Shoqatën  Ryder Albania të financuar nga Sida dhe zbatuar nga BCSDN.

Qëllimi i dokumentit është të mbështesë qeveritë vendore për të përmirësuar procesin e tyre të planifikimit për krijimin e shërbimeve të integruara për grupet vulnerabël – përfshirë personat që vuajnë nga sëmundje kufizuese për jetën si kanceri, sëmundje të rralla neurologjike etj. Për më shumë informacion klikoni linkun e mëposhtëm.

 

Guidelines-for-Creation-of-Local Action-Plan for improvement of palliative care (1) (3)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top
Descargar musica