Training

Trajnimi i operatorëve për mbledhjen e të dhënave. Ne kete trajnim morren pjese eksperte për zhvillimin e intervistave ,fokus grupeve,monitorimin e vlerësimit të kartelave klinike si dhe operatoret qe do te zhvillojne pyetesoret ne terren me familjaret dhe stafet e qendrave shendetesore ne Durres .Per secilin prej tyre ka nje plan te detajuar të punës .Gjate trajnimit pervec udhezimeve ,konsultimeve pjesemarresve iu dha mundesia te zhvillonin Rol Play per instrumentet e vleresimit ne kuader te projektit “Monitorimi i kujdesit paliativ per te semuret me kancer dhe te semuret kronike ne Durres “ mbeshtetur nga Leviz Albania
#demokraciavendore #perfshihu #idekonkrete #levizperkujdesinpaliativ #sillndryshiminIMG_4860 IMG_4896 IMG_4928 IMG_4935

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top
Descargar musica