Tag Archives: Tryesza e rrumbullaket

“OJf me te fuqishme per Transparence ne Shendetesi “

28056608_10156009156908955_3216568352327313058_n

Shoqata Ryder Albmerr pjese ne  tryezën e rrumbullaket  në kuadër të iniciativës më të re për fuqizimin e OJFve në rritjen e rolit të tyre në rritjen e transparencës dhe luftën kundër korrupsionit në sistemin shëndetësor. Tryeza shërbeu për njohjen e rolit dhe krijimin e urave të bashkëpunimit mes 20 OJF-ve nga i gjithë vendi dhe institucioneve të pavarura mbikqyrëse ... Read More »

Scroll To Top
Descargar musica