Tag Archives: te semuret terminal

Një tjetër fund i lumtur

postim,

Strukur nën batanijen e femijëve në divan, Luljeta e vogël po bën një gjumë të thellë. Ajo ka veshur një palë pizhama dhe mban në kokë një kapele. Kur e shikon të duket si cdo fëmijë tjetër që është i lodhur pas një dite lojrash dhe vrapimi. Serumet dhe mjekimet rreth saj tregojnë një histori tjeter, ajo mban  kapele sepse ... Read More »

N. Vokopola: Kur të sëmurët …

bkwebraa

Shërbimi paliativ në Shqipëri është një lloj kujdesi mjekësor specifik, i cili u ofrohet të sëmurëve falas nga ekipi i “Ryder Albania”. Por, deri në momentin që “halli” nuk i ka trokitur në derë, pakkush e di që në vendin tonë ekziston një formë e tillë e shërbimit, kryesisht për pacientët terminalë. Të gjithëve na ka takuar qoftë edhe një ... Read More »

Scroll To Top
Descargar musica