Tag Archives: Mbledhje e te dhenave . Hedhje e te dhenave

Procesi i administrimit te te dhenave ne kuader te vleresimit” Monitorimi i kujdesit paliativ per te semuret me kancer dhe kronike ne Durres”

26231126_1503246099744751_1572290273170847268_n

Procesi i mbledhjes dhe hedhjes  te te dhenave prane ofruesve te sherbimit te kujdesit paliativ (Qendra shendetesore, Spitali Rajonal Durres,Shoqata Ryder Albania si dhe familjareve te pacienteve qe kane perfituar kete sherbim ,ne kuader te projektit “Monitorimi i kujdesit paliativ per te semuret me kancer dhe kronike ne Durres” mbeshtetur nga Leviz Albania #sillndryshimin #idekonkrete #demokrac ndore Read More »

Scroll To Top
Descargar musica