Tag Archives: kujdesi paliative

Ekspozita “Ngjyrat e jetes”

Ftesa e 6 Marsit

“Jeta shpesh e ka përdorur artin për ti treguar botës forcën dhe ngjyrat e saj. Znj.Jugera Bilali Ibrahimi me anë të ekspozitës “Ngjyrat e jetes” shpreh dashuri, mbështetje, kurajë nëpërmjet pikturave. Ju ftojmë të merrni pjesë në këtë ekpozitë pikture për të mbështetur ata njerëz që po luftojnë kundër kancerit, ata që i kanë mbijetuar atij dhe për të kujtuar ata ... Read More »

Kujdesi i ofruar familjes Rr….

ppp2

Pacienti Gj. Rr  po asistohet nga ekipi multidisiplinar  Shoqatës Ryder Albania prej disa kohësh.Ai është i diagnostikuar me Ca Larings. Familja e Pacientit Gj.Rr ka ardhur në Tiranë në vitet 2000. Kjo familje përbëhet nga pacienti me bashkëshorten, djali me familjen e tij dhe vajza me katër fëmijë.  Situata social-ekonomike e kësaj familje është shumë e rënduar jo vetëm për ... Read More »

N. Vokopola: Kur të sëmurët …

bkwebraa

Shërbimi paliativ në Shqipëri është një lloj kujdesi mjekësor specifik, i cili u ofrohet të sëmurëve falas nga ekipi i “Ryder Albania”. Por, deri në momentin që “halli” nuk i ka trokitur në derë, pakkush e di që në vendin tonë ekziston një formë e tillë e shërbimit, kryesisht për pacientët terminalë. Të gjithëve na ka takuar qoftë edhe një ... Read More »

Scroll To Top
Descargar musica