Tag Archives: Fundraising

Proper pizza! – Proper Cause!

privatevarmobileContainersDataApplication15B34565-A5D0-408D-BEA7-F2F138533296tmpE03735E7-66A9-4F40-BF43-CE2707168E6FImage

Proper pizza i bashkohet fushates te ngritjes te fondeve ,per te mbeshtetur grate dhe vajzat me kancer gjiri! Tashme eshte koha e pershtatshme te ftoni miqte tuaj , familjaret , koleget  dhe per te shijuar Proper Pizza. Ne te njejten kohe ju do te ndihmoni pacientet, te jetojne denjesisht dhe te marrin sherbimin e duhur ne fazen e fundit te ... Read More »

Job hiring ! Fundraiser position near Hospice of Hope. You are invited to apply !!!

fundraising-625x300

Hospices of Hope is the leading palliative care charity in South Eastern Europe with over 25 years experience. At hospice we believe that everyone deserves the best possible care at the end of life. However in developing countries like Romania, Serbia, Moldova or Albania many patients still die in pain without being offered any physical, spiritual or emotional comfort. Regarding ... Read More »

“Santa Claus’ Party”

26165969_1500962256639802_6667485249982152542_n

Shoqata Ryder Albania në dt 28 Dhjetor , me rastin e festave te fundvitit  organizoi ,aktivitetetin “Santa Claus’ Party” në kuadër të ngritjes të fondeve. Vendi i zhvillimit: Tirana East Gate (TEG) Orari: 16:00- 20:00 Qëllimi i këtij aktiviteti është gjenerimi i fondeve dhe promovimi i shoqates . Jeni te mirepritur te sillni femijet tuaj ne TEG, ku do te ... Read More »

Scroll To Top
Descargar musica