Tag Archives: Dita botrore e kujdesit paliativ

Proper pizza! – Proper Cause!

privatevarmobileContainersDataApplication15B34565-A5D0-408D-BEA7-F2F138533296tmpE03735E7-66A9-4F40-BF43-CE2707168E6FImage

Proper pizza i bashkohet fushates te ngritjes te fondeve ,per te mbeshtetur grate dhe vajzat me kancer gjiri! Tashme eshte koha e pershtatshme te ftoni miqte tuaj , familjaret , koleget  dhe per te shijuar Proper Pizza. Ne te njejten kohe ju do te ndihmoni pacientet, te jetojne denjesisht dhe te marrin sherbimin e duhur ne fazen e fundit te ... Read More »

Thyerja e miteve

Poster 12.10.2013-page-001

Miti:Të jesh duke përfituar nga një shërbim i kujdesit paliativ do të thotë që do të vdesësh shpejt Fakt: Shërbimi i kujdesit paliativ nuk ofrohet vetëm për të sëmurët në fund të jetës.Është një qasje holistike që krahas shërbimit mjekësor përfshin mbështetjen e familjarëve, atë shpirtërore, kujdesin gjatë periudhës së zisë dhe shumë aspekte te tjera. Miti: Shërbimi i Kujdesit ... Read More »

Scroll To Top
Descargar musica