Spa Week – Pink Week

Mbeshtetje e vazhdueshme nga Bamboo Spa & Hammam per pacientet ne fazen terminale .Nga data 14-20 Tetor te gjitha trajtimet e luksit jane vetem 50 Euro. Nje sherbim cilesor dhe me standarte  per te gjithe klientet .Ne kuader te muajit Tetor , muaji i ndergjegjesimit per kancerin e gjirit Bamboo  Spa & Hammam mbeshtet Shoqaten Ryder Albania duke zhvilluar nje fushate ngritje fondesh . Prane ambjenteve te biznesit eshte  vendosur kuti donacionesh ku cdokush ,qe viziton dhe merr sherbim nga Bambo Spa & Hammam mund te kontribuoje per te ndihmiuar grate dhe vajzat me kancer gjiri per nje jete me dinjitet. Nje shembull pozitiv nga komuniteti i biznesit persa i perket pergjegjesise sthumbnail_privatevarmobileContainersDataApplication15B34565-A5D0-408D-BEA7-F2F138533296tmpF5B79FD0-2864-42EC-AE89-8A4293458FBDImageociale . Pink-Bannerthumbnail_privatevarmobileContainersDataApplication15B34565-A5D0-408D-BEA7-F2F138533296tmp51836867-2C40-49EC-B054-5F2FDBC8D8FEImage thumbnail_privatevarmobileContainersDataApplication15B34565-A5D0-408D-BEA7-F2F138533296tmp3C4DA2D8-5759-4F69-B18B-E28769061A6FImage

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top
Descargar musica