Season’s Greetings & Best Wishes From Ryder Albania

 

As 2019 comes to a close, we wish to express our appreciation to our partners, friends and supporters.Ryder Albania Association has been privileged to work with you and we look forward to our continued cooperation in 2020!
Ryder Albania Association wishes you a Merry Christmas and a Happy New Year 2020!

 

E ndërsa vitit 2019 po i vjen fundi, dëshirojme të shprehim vlerësimin ndaj partnerëve, miqve dhe përkrahësve tanë . Kemi qënë te privilegjuar të punojmë me ju dhe presim me kënaqesi vazhdimin e bashkëpunimit tonë përgjatë 2020!
Shoqata Ryder Albania ju uron Gëzuar Krishtlindjen dhe Vitin e Ri 2020!

IMG_9210

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top
Descargar musica