“Se bashku jemi me te forta! “Fushata e ndergjegjesimit e organizuar nga kompania ” Mulliri i vjeter ” ne mbeshtetje te SHRA

Ne kuader te muajit Tetor, muajit te ndergjegjesimit te zbulimit te hershem  te kancerit te gjirit  , kompania “Mulliri Vjetër” u angazhua  me pergjegjesine maksimale per te kontribuar ne kauzen e Ryder Albania. Në çdo dyqan u vendos një kuti xhami me posterin shpjegues, që ftonte klientët të kontribuonin  per nje cilesi jete me te mire per pacientet dhe familjaret Falë klientëve dhe  stafit  u arrit të grumbullohej një shumë prej 86,360 lekë të cilat iu dhuruan Shoqatës  Ryder AlbaniaMirenjohje dhe falenderim nga pacientet , familjaret dhe stafi i Sue Ryder Albania per Mulliri Vjeter – Coffee Shop, Coffee Company per bashkepunimin , angazhimin , perkushtimin dhe pergjegjesine sociale. Buzeqeshim dhe perqafojme jeten ! 

 DSC_8296 DSC_8298 DSC_8301 DSC_8305 DSC_8307 DSC_8309 DSC_8312 DSC_8317DSC_8312

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top
Descargar musica