“Santa Claus’ Party”

Shoqata Ryder Albania në dt 28 Dhjetor , me rastin e festave te fundvitit  organizoi ,aktivitetetin “Santa Claus’ Party” në kuadër të ngritjes të fondeve.
Vendi i zhvillimit: Tirana East Gate (TEG)
Orari: 16:00- 20:00
Qëllimi i këtij aktiviteti është gjenerimi i fondeve dhe promovimi i shoqates .
Jeni te mirepritur te sillni femijet tuaj ne TEG, ku do te organizohet festa me muzikë për fëmijë,pesonazhet e dashura, pikturime në fytyrë,lojra ,numra magjie,animacione të ndyshme, për argëtimin e femijëve me mbeshtetje te “Agjensi eventesh Happy Kids” .Të ardhurat, që do të gjenerohen do të shkojnë në ndihmë të të sëmurëve me kancer.
Qytetarët dhe vizitoret mund të blejnë artikuj te ndryshem festiv në këtë aktivitet (zbukurime dhe lodra për fëmijë ) Të ardhurat e mbledhura do të shkojnë në ndihmë të fëmijëve dhe te rriturve me kancer në fazën terminale26230289_1500962369973124_8447887920248235114_n 26231317_1500962296639798_7569242648740051213_n (1) 26238818_1500962663306428_7627826321883400688_n 26239452_1500962539973107_5996256239491837662_n 26239869_1500962763306418_510635121081860899_n 26165969_1500962256639802_6667485249982152542_n 26168657_1500962569973104_1546100133321539340_n 26168758_1500962516639776_8322484032161394111_n 26168835_1500962456639782_4944929384369554267_n 26169276_1500962776639750_1297289516235817449_n26168835_1500962456639782_4944929384369554267_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top
Descargar musica