Rritje fondesh

Një aktivitet që zë një pjesë të mirë të punës sonë është dhe mbledhja e fondeve. Ka shumë nevojë për shërbimin e kujdesit paliativ dhe mundësitë  financiare janë të vogla. Ngritja e fondeve është një aktivitet që luan shumë rol në cilësinë dhe sasinë e shërbimeve që ne ofrojmë. Teknika më efikase mbetet aplikimi për projekte të fokusuar në shërbime që ofrohen nga shoqata jonë.

Ngritja e fondeve është një aktivitet që luan shumë rol në cilësinë dhe sasinë e shërbimeve që ne ofrojmë. Teknika më efikase mbetet aplikimi për projekte të fokusuar në shërbime që ofrohen nga shoqata jonë por vlen të përmenden dhe aktivitetet të organizuara me ndihmën e mbështetësve tanë si:

  • Ballot e Pranverës organizuar nga Komuniteti Britanik në bashkëpunim me SHRA
  • Ditë informative
  • Donacione nga biznesi privat,të cilat janë sporadike,
  • Fushata marketingu të organizuar nga Sye Ryder në UK
  • Promovimi i “Ballos së pranverës” në emisionin Takimi i pasditës në Klan. link

Comments are closed.

Scroll To Top
Descargar musica