Proper pizza! – Proper Cause!

Proper pizza i bashkohet fushates te ngritjes te fondeve ,per te mbeshtetur grate dhe vajzat me kancer gjiri! Tashme eshte koha e pershtatshme te ftoni miqte tuaj , familjaret , koleget  dhe per te shijuar Proper Pizza. Ne te njejten kohe ju do te ndihmoni pacientet, te jetojne denjesisht dhe te marrin sherbimin e duhur ne fazen e fundit te jetes. Te gjithe bashke , mundemi ! Shijoni dhe dhuroni ! Proper pizza tek Unaza e Re ju mirepret !privatevarmobileContainersDataApplication15B34565-A5D0-408D-BEA7-F2F138533296tmpCF09FA8E-276C-4716-B0E0-7CA7660A3C31Image thumbnail_privatevarmobileContainersDataApplication15B34565-A5D0-408D-BEA7-F2F138533296tmpFE4FA762-EAD0-4F4E-90DD-2A62A23C6104Image thumbnail_privatevarmobileContainersDataApplication15B34565-A5D0-408D-BEA7-F2F138533296tmp6D0DB618-2910-46CC-A1A6-BB55411FD29EImage privatevarmobileContainersDataApplication15B34565-A5D0-408D-BEA7-F2F138533296tmpE03735E7-66A9-4F40-BF43-CE2707168E6FImage

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top
Descargar musica