Prezantimi i iniciativës ” Lëviz për të moshuar ” me Shërbimin Social Shtetëror

 

Takim me përfaqësues të Shërbimit Social Shtetëror , për prezantimin e projektit #LëvizPërTëMoshuarit si një aktor i rendësishëm në administrimin e shërbimeve sociale për të moshuarit . Nëpërmjet kësaj ndërhyrjeje synohet të rritet angazhimi dhe përgjegjësia për adresimin e nevojave të të moshuarve për shërbime në banesë. Gjatë takimit ,u ftuan në këtë proçes advokimi për të garantuar pjesëmarrje me përfaqësi të duhur dhe proaktive gjatë zbatimit të projektit ,zbatuar nga Shoqata Ryder Albania dhe financuar nga

Leviz Albania

një projekt i Agjensisë Zviceriane për Zhvillim dhe Bashkëpunim SDC.

 

 

143839864_2921574081411750_897784824608100573_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top
Descargar musica