Per nje kualitet me te mire jete!

 

 

Ne keto dite te ftohta te dimrit  Shoqata Ryder Albania ofron mbeshtetje me ushqime,shtroje,veshje, produkte pastrimi , per familjet e pacienteve ne nevoje. Pervec ofrimit te kujdesit shendetesor  , nje tjeter dimension i sherbimit te kujdesit paliativ eshte dhe mbeshtetja ekonomike per keto familje, per  rritur kualitetin e  jetes te ketyre familjeve .

 

 

 

M16114387_1174228015979896_3780922033156941983_n 16002768_1174228105979887_2596698525962357546_n 16003057_1174228052646559_8619909726696210793_n 15673037_1158821117520586_1730078388199535555_n 16114572_1174228082646556_7649443675806852130_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top
Descargar musica