On -Job Training me ekipinn e njesise te Kujdesit Paliativ ,prane Spitalit Rajonal Lezhe

ON- job training u zhvillua ne kuader te projektit “ Integrimi I sherbimit te Kujdesit Paliativ ne sistemin publik te kujdesit shendetesor “ financuar nga “Fondacioni Shoqeria e Hapur per Shqiperine” (OSFA) prane Shoqates Ryder Albania. Gjate ketij trajnimi pjesemarresit u pajisen me njohuri,shprehi,aftesi teorike dhe praktike te ofrimit te sherbimit te Kujdesit Paliativ.Perfunduam keshtu me sukses Trajnimin ne Pune te Ekipit te Njesise te Kujdesit Paliativ prane Spitalit Rajonal Lezhw. 
#ON-#JOB #TRAINING #NJESIA #E #KUJDESIT #PALIATIV #Lezhe
Ju urojme suksese ne punen e tyre te metejshme !
On- Job Training ended successfully for team of  Lezhe Palliative Care Unit .
We wish success in their further work17265164_1224074277661936_7725069343310103961_n 17265224_1224074127661951_3205131220311239355_n 17309172_1224074314328599_7168992818136435300_n 17309635_1224074364328594_1609542540830619277_n 17309657_1224074157661948_3267880362033893265_n 17155308_1224073150995382_1897262702934725861_n 17309802_1224073207662043_6434140187878054650_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top
Descargar musica