On -Job Training me ekipin e Njesise te Kujdesit Paliativ te Vlores

Misioni i trajnimit te ekipeve multidisiplinare prane Shoqates Ryder Albania vazhdon… Nje trajnim nje javor u zhvillua serish me nje ekip te ri, ekipin e Njesise te Kujdesit Paliativ te Vlores.

Vizita ne terren,kthimi ne zyre dhe diskutimi i detajuar mbi rastet e vizituara,vleresim dokumentacioni, hapja e kartelave,vleresimi i situates shendetesore dhe psikosociale,planifikimi i nderhyrjes,vendosje te terapise,pershkrimi i recetave,manipulime infermieristike, etj… te kryera  gjate nje jave . Ky trajnim u organizuaa ne kuader te projektit ” Integrimi i sherbimeve te Kujdesit Paliativ ne sistemin publik te kujdesit shendetesor” mbeshtetur nga ” Fondacioni Shoqeria e hapur per Shqiperine ” (OSFA).

 

13217417_10206211647311930_6582948403214435387_o13221148_10206211606590912_3643010402627635688_o13235088_10206211639831743_6791601446480838918_o13217243_10206211633151576_9122629295333862175_o13173094_10206211618351206_6769146833363172273_oIMG_569813173435_10206211636071649_8105406112457102575_o13220508_10206211619151226_1751383364911034717_o

One comment

  1. You are the best !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top
Descargar musica