On- Job Training me ekipin e njesise te Kujdesit Paliativ ,prane Spitalit Rajonal Diber

Perfunduam keshtu me sukses Trajnimin ne Pune te Ekipit te Njesise te Kujdesit Paliativ prane Spitalit Rajonal Diber. ON- job training u zhvillua ne kuader te projektit “ Integrimi I sherbimit te Kujdesit Paliativ ne sistemin publik te kujdesit shendetesor “ financuar nga “Fondacioni Shoqeria e Hapur per Shqiperine” (OSFA) prane Shoqates Ryder Albania. Gjate ketij trajnimi pjesemarresit u pajisen me njohuri,shprehi,aftesi teorike dhe praktike te ofrimit te sherbimit te Kujdesit Paliativ.
#ON-#JOB #TRAINING #NJESIA #E #KUJDESIT #PALIATIV #DIBER
Ju urojme suksese ne punen e tyre te metejshme !
On- Job Training ended successfully for team of Diber Palliative Care Unit .
We wish success in their further work!17457653_1229974320405265_2909636509819569713_n (1)17202809_1229974593738571_4203279813730633857_n 17361610_1229974830405214_1483696406361276250_n 17362052_1229974437071920_7527897122126337616_n 17362844_1229974717071892_9176215412372837814_n 17362510_1229974390405258_5473389935811984772_n 17424943_1229974573738573_189789486704595821_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top
Descargar musica