On -Job Training me Ekipin e Njesise te Kujdesit Paliativ , Kukes

Nevoja për ofrimin e shërbimit të Kujdesit Paliativ në gjithë vendin është bërë domosdoshmëri,  duke u bazuar në të dhënat në ngritje lidhur me sëmundjet vdekjeprurëse.” Fondacioni  Shoqeria e Hapur per Shqiperine” (OSFA)është një nga donatorët kryesorë që ka mbështetur në vazhdimësi zhvillimin dhe forcimin e disiplinës së Kujdesit Paliativ në Shqipëri.

Nga data 25 Prill -29 Prill 2016  ne kuader te projektit “ Integrimi  I sherbimit te Kujdesit Paliativ  ne sistemin publik  te kujdesit shendetesor “ financuar nga “Fondacioni Shoqeria e Hapur per Shqiperine” (OSFA) prane Shoqates Ryder Albania u zhvillua “On-Job Training” me ekipin e ri,te Kukesit.  Ne kete trajnim morren pjese të gjithë anëtarët e njësise të Kujdesit Paliativ në Kukes përkatësisht, një mjek, 2 infermiere dhe një punonjëse sociale. Gjate ketij trajnimi pjesemarresit u pajisen me njohuri teorike dhe shprehi praktike te ofrimit te sherbimit te Kujdesit Paliativ.
13119800_10206132346249453_8335148274652861887_o

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top
Descargar musica