“Ojf-Biznes Speed Dating”

Sue Ryder Albania morri pjese ne eventin “OJF – Biznes Speed Dating”, te organizuar nga Partners Albania for Change and Development.
Në fokus të këtij eventi ishte krijimi i urave të partneritetit dhe eksplorimi i mundësive konkrete të bashkëpunimit mes sektorit privat dhe atij jofitimprurës, në drejtim të shit-blerjes së produkteve/shërbimeve por edhe drejt orientimit të politikave të Përgjegjësisë Sociale të Biznesit.
#COLLABORATION #NETWORK #FUNDRAISING

22045709_1411414838927878_6489593727852220889_n22046552_1411414992261196_3644329108330858213_n22046697_1411414895594539_8317800366944508265_n22046976_1411414638927898_181444601519770043_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top
Descargar musica