Mbeshteja nga Hospices of Hope per Shoqaten Ryder Albania

Hospices of Hope , nje nga mbeshtetesit e Shoqates Ryder Albania ,pa kontributin e të cilit,  do të haste barriere domethënëse për të siguruar shërbimin e nevojshëm pacientëve në nevojë. Strategjia e tyre është  rritja e aksesit dhe cilesise në mënyrë që, të gjithë personat që vuajnë nga sëmundje terminale, dhe kërcënuese  të mund të jetojnë dhe të vdesin me dinjitet dhe pa dhimbje. HoH synon të ndihmojë ndërtimin e një rrjeti kombëtar për kujdesin paliativ ne Shqipëri . Hospices of Hope (HoH) prej  Prillit 2018 ka mbështeur Shoqatën Ryder Albania me ndihma financiare , mjete dhe paisje mjekësore,keshilla dhe mbeshtetje teknike ,për të rritur kapacitetin dhe efikasitetin e shërbimeve ekzistuese dhe gjithashtu për  te ndihmuar Shoqaten Ryder Albania ,per t’u bërë lider dhe advokuesi  kryesor i kujdesit.

thumbnail_26230194_10159824588060574_3130592314798711100_n

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top
Descargar musica