Librari

Shoqata Ryder Albania për herë të parë ka ngritur një bibliotekë modeste me libra për Kujdesin Paliativ. Kjo bibliotekë përbëhet nga tituj dhe autorë bashkëkohorë të cilët janë ndarë sipas disiplinave. Seksionet e kësaj biblioteke përbëhet nga tituj mjekësorë, tituj infermieristikë dhe tituj social. Këto disiplina përbëjnë shtyllat kryesore të shërbimit multidisiplinar që ofrohet nga ekipet e Shoqatës Ryder Albania.

 

Comments are closed.

Scroll To Top
Descargar musica