Lançimi i projektit ”Së bashku të advokojmë për krijimin e modelit të shërbimit në banesë për moshën e tretë në Bashkinë Tiranë”

Shoqata Ryder Albania lançoi sot projektin #LëvizPërTëMoshuarit, një iniciativë e mbështetur nga Leviz Albania
projekt i Agjensisë Zviceriane Për Zhvillim dhe Bashkëpunim .Përfaqësues nga Bashkia Tiranë – Drejtoria e Shërbimeve sociale, përfaqësues nga Shërbimi Social Shtetëror, punonjës socialë të njësive administrative, drejtues dhe punonjës socialë të shërbimeve (rezidenciale dhe ditore) në Tiranë; përfaqësues të organizatave të shoqërisë civile që punojnë me dhe për të moshuarit si dhe vetë të moshuarit u njohën me rrugëtimin e këtij projekti , me qëllimin , objektivat , metodologjinë, aktivitete , rezultatet e pritëshme. etj Ky aktivitet kishte si synim të ndërgjegjësonte aktorët kyç se si dhe sa e rëndësishme është se kur “ Levizin” të moshuarit kanë ndikime të qëndrueshme të punës në nivelin lokal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top
Descargar musica