Kërkime

thShoqata Ryder Albania është pioner i shërbimit të kujdesit paliativ në vendin tonë. Përmirësimi i cilësisë së shërbimit dhe përgjigja më e mire ndaj nevojave të pacientëve dhe familjarëve zë  hapësirë shumë të rëndësishme në punën tonë. Studimi i nevojave dhe vlerësimi i situatave tyre duke përdorur metoda shkencore na ndihmon të kuptojmë më mirë pacientët dhe na lehtëson ndërhyrjet sa më efektive në kontekstin kompleks të realitetit tonë ku pacientët nuk janë të vetëdijshëm për diagnosën .

Kërkimi shkencor është një fushë veprimi që po përmirësohet ditë pas dite falë një pune të cilësore nga punonjësit e shoqatës sonë në bashkëpunim më ekspertë të disiplinave mjekësore dhe sociale.

Publikime aktuale

Qëndrimi ndaj vdekjes

Vleresimi i spitaleve rajonale per mundesite e ofrimit te kujdesit paliativ ne Shqiperi .

Monitorimi i kujdesit paliativ per te semuret me kancer dhe te semuret kronik ne Durres.

Stresi i punonjesve te sherbimit te kujdesit paliativ ne Shqiperi .

Rraskapitja  emocionale e kujestareve kryesore te pacienteve me kancer ne fazen e fundit te jetes.

 

Comments are closed.

Scroll To Top
Descargar musica