Ju qendroni ne shtepi , ne kujdesemi per ju !

Të mbrojmë vehten dhe të tjerët ! K92248509_2760110814058267_5796979494703071232_n 92341998_2760110604058288_3750507906932408320_n 92606521_2760110687391613_1633610894300676096_n 92656179_2760110614058287_7743288227473129472_n 92702053_2760110657391616_7338195708207431680_n 92735220_2760110800724935_6535295763138740224_nujdes po ✔️, frike jo ❌ Ne keto dite te pazakonta  nga situata e krijuar  nga perhapja e virusit Covid -19 ekipi i Shoqates Ryder Albania  ka vazhduar te ofroje sherbim per pacientet dhe familjaret e tyre , gjithmone duke respektuar rregullat e distancimit social  dhe me masat mbrojtese te nevojshme .

#sebashkudotiadalim #qendroneshtepi #sherbimneshtepi #covid19 #rrjetiikujdesitpaliativ #hospicesofhope #ryderalbaniateam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top
Descargar musica