Ftesa per Barbecue Fundraiser Lunch

Ne nder te Muajit Te Kancerit te Gjirit , Shoqata Ryder Albania organizon Barbecue Fundraiser Lunch , diten e shtune , dt 29 Tetor, ora 12:00 Am-03:00Pm.

Mbeshtesni edhe ju duke shpenzuar me pergjegjesi. Ne te njejten kohe qe argetoheni, mundesoni qe 20% te fatures suaj ta coni direkt ne ndihme te pacienteve me kancer ne fazen terminale. Buzeqeshim dhe perqafojme jeten, duke kontribuar ne menyre direkte per te prekurit nga kjo semundje .

Ju presim , merreni buzeqeshjen me vete dhe ejani te japim nje shembull pozitiv te gjithe bashke!
14937900_10207434628485695_454849228_n 14958489_10207434628525696_1975529234_n 14958607_10207434628045684_1514945270_n 14961469_10207434628605698_548454413_n 14964097_10207434628245689_648990199_o

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top
Descargar musica