Ekspozita “Ngjyrat e jetes”

Ftesa e 6 Marsit“Jeta shpesh e ka përdorur artin për ti treguar botës forcën dhe ngjyrat e saj.
Znj.Jugera Bilali 
Ibrahimi me anë të ekspozitës “Ngjyrat e jetes” shpreh dashuri, mbështetje, kurajë nëpërmjet pikturave.

Ju ftojmë të merrni pjesë në këtë ekpozitë pikture për të mbështetur ata njerëz që po luftojnë kundër kancerit, ata që i kanë mbijetuar atij dhe për të kujtuar ata që nuk e mundën dot.

Bashkohuni me Znj. Jugera, Ryder Albania dhe organizata te tjera në këtë nismë “

Comments are closed.

Scroll To Top
Descargar musica