Dhurime

47494689_1890314664371224_5765735965561716736_nBeni nje dhurim ne kujtim te personit tuaj te dashur

Dhuroni per nje cilesi jete me te mire per pacientet me kancer  dhe familjaret e tyre ! Kontributi juaj do te beje te mundur , qe pacientet te ndihen te qete dhe te sigurt se komuniteti  dhe nje staf i specializuar po kujdeset per ta .

Mund te na kontaktoni :

SHRA Tirane

Rruga Ali  PAshe Gucia  Nd 9 , H7 , Ap2

Tel: 003554 245 2309

SHRA Durres

Rruga Aleksander Goga, Nr. 505

Tel:003555230609

SI MUND TE NA NDIHMONI: 

Ju mund të ofroni ndihmën dhe kontributin tuaj pranë zyrave të Shoqatës Ryder Albania në Tiranë dhe Durrës (në adresën e mësipërme) ose në numrat tanë të llogarisë në:

Banka Intesa SanPaolo
Shoqata Ryder Albania
Lek 30463931805
IBAN AL61208111010000030463931805
Euro 30463931801
IBAN AL72208111010000030463931801
USD 30463931803
IBAN AL18208111010000030463931803

Per te kryer donacion per Ryder Albania per arsye sigurie per te dhenat konfidenciale te donatoreve dhe per me shume besim dhurime behet me ndermjetes Sue Ryder UK. Klikoni ne linkun e meposhtem per te kryer nje donacion dhe ndiqni hapat e meposhtem. Make your donation

- Plotesoni te gjitha fushat e nevojshme

- Ne opsionin “I would like my donation to go towards” zgjidhni “International Albania” si ne figuren e meposhtme

- Pasi te keni plotesuar te gjitha fushat klikoni Make Your Donation

donteAlbania

Comments are closed.

Scroll To Top
Descargar musica