Christmas Event

#CHRISTMAS #EVENT
Mirenjohje dhe falenderim per bashkepunimin, angazhimin dhe perkushtimin e partnereve dhe grupit te vullnetareve , te cilet mundesuan realizimin e ketij aktiviteti .
Balfin Group

Agjensia e Eventeve Happy Kids

Tiss-qendra e sherbimeve dhe trajtimit psikosocial.

 

15665444_10207809056446160_7489998018499133806_n

15726869_1156574874411877_2715859648210562979_n 15726827_1156574877745210_2441618386374963867_n 15726226_1156574881078543_5484093991910710803_n 15726225_1156575144411850_1652341166097223954_n 15698260_1156574837745214_6260843874492290660_n 15698260_1156574837745214_6260843874492290660_n (1) 15697968_1156575067745191_8413719801130073874_n 15697543_1156575241078507_1879472319308981781_n 15673050_1156575097745188_8325874493500409769_n 15665446_1156575247745173_6036624930154633688_n 15622499_1156575211078510_2352312532052898020_n

15741274_1156575281078503_7208454641935318540_n

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top
Descargar musica