Category Archives: Uncategorized

Fundraising, Communication and Events Manager

Job specification This is an exciting opportunity for an experienced and dedicated professional to contribute to the development of palliative care in Albania and to make a difference in the life of those who are suffering of cancer or other incurable illnesses in advanced stages. The purpose of the role is to ensure that Ryder Albania Association significantly grows and ... Read More »

Round Table within the project “Palliative care, My care my right” in Ulcinj, Montenegro

The Regional Round Table and Workshops were organized from 2nd to 4th of September 2021 in Ulcinj, Montenegro within the project “Palliative care, My care my right” implemented by CSOs, BELhospice Serbia, Ryder Albania and Civic Alliance Montenegro. The Regional Round Table hosted by the Civic Alliance Montenegro was held on 2nd of September 2021 and included 45 participants from ... Read More »

Call for transport service

  The project “Palliative Care – My Care, My Right” that is jointly implemented by members of the Youth Initiative for Human Rights network (YIHR), BELhospice (Serbia), Sue Ryder Care (Albania) and Civic Alliance (Montenegro) supported by Balkan Civil Society Development Network Skopje, (BCSDN Skopje) with funding provided by the Swedish International Development Agency (SIDA).” In order to reach defined ... Read More »

Call for Expert for legal and /or policy changes Albania

  The expertise of an “Expert for legal and /or policy changes Albania” is needed for the implementation of the project “Palliative Care – My Care, My Right” that is jointly implemented by members of the Youth Initiative for Human Rights network (YIHR), BELhospice (Serbia), Sue Ryder Care (Albania) and Civic Alliance (Montenegro) supported by Balkan Civil Society Development Network ... Read More »

Pozicion vakant për ngritës fondesh

Shoqata Ryder Albania (SHRA) është një organizatë jofitimprurëse e themeluar në Nëntor të vitit 1993, me mbështetje të Sue Ryder Care, të Britanisë së Madhe, me qëllim ofrimin e kujdesit paliativ falas në shtëpi pacientëve që vuajnë nga sëmundje kërcënuese për jetën, të moshuar me sëmundje kronike etj. Kujdesi paliativ synon rritjen e cilësisë së jetës së pacientëve dhe familjarëve, ... Read More »

Pozicioni vakant per infermiere

Titulli i pozicionit: Infermier Organizata: Shoqata Ryder Albania Qyteti : Tiranë Tipi i punësimit: Me kohë të plotë Përshkrimi i shkurtër i organizatës Shoqata Ryder Albania (SHRA) është një organizatë jofitimprurëse e themeluar në Nëntor të vitit 1993, me mbështetje të Sue Ryder Care, të Britanisë së Madhe për ti ofruar shërbimin e kujdesit paliativ falas, në shtëpi pacientëve, që ... Read More »

Fushata e mbledhjes te fondeve “Giving Tuesday Now “

Ryder Albania është një nga organizatat e përzgjedhura për fushatën e mbledhjes së fondeve te organizuara nga Global Albanians Foundation. Jeni te lutur të mbështesni fushatën! #GivingTuesdayNow Kjo fushate do te zgjasë gjatë muajit Maj dhe është fushatë ndërkombëtare e Dhurimeve Globale gjatë së cilës njerëzit në mbarë botën inkurajohen të dhurojnë. Perfitues do të jenë të moshuarit , te cilet ... Read More »

Workshopi me teme : ” Sfidat dhe arritjet e njesive te kujdesit paliativ prane spitaleve rajonale”

Shoqata Ryder Albania ne partneritet me “ Fondacionin Shoqeria e Hapur per Shqiperine” organizoi workshopin me teme “Sfidat dhe arritjet e njesive te kujdesit paliativ prane spiataleve rajonale.”Ky workshop mblodhi përfaqësuesit e njesive te kujdesit paliativ, me qëllim konsultimin rreth zhvillimit te njesive te KP prane spitaleve rajonale(Berat, Durres,Elbasan,Fier,Shkoder,Vlore,Kukes,Diber,Lezhe)si dhe diskutimi mbi rregulloren dhe aktet nenligjore , qe rrjedhin nga ... Read More »

Aktiviteti “Dita e femijeve”

13305151_872285039548643_4099937934877518425_o

‪#‎Mission‬ ‪#‎acomplished‬ Mirenjohje dhe falenderim per bashkepunimin, angazhimin dhe perkushtimin e partnereve dhe grupit te vullnetareve , te cilet mundesuan realizimin e ketij aktiviteti . Balfin Group Agjensia e Eventeve Happy Kids Pasticeri Andigona Tiss-Qendra e sherbimeve dhe trajtimit psikosocial Unique-Events Ledio Read More »

Scroll To Top
Descargar musica