Category Archives: Shërbime

Ju qendroni ne shtepi , ne kujdesemi per ju !

92341998_2760110604058288_3750507906932408320_n

Të mbrojmë vehten dhe të tjerët ! K ujdes po ✔️, frike jo ❌ Ne keto dite te pazakonta  nga situata e krijuar  nga perhapja e virusit Covid -19 ekipi i Shoqates Ryder Albania  ka vazhduar te ofroje sherbim per pacientet dhe familjaret e tyre , gjithmone duke respektuar rregullat e distancimit social  dhe me masat mbrojtese te nevojshme . #sebashkudotiadalim #qendroneshtepi #sherbimneshtepi #covid19 #rrjetiikujdesitpaliativ #hospicesofhope #ryderalbaniateam Read More »

Pozicion vakant per infermiere

th (1)

Titulli i pozicionit: Infermierë (2 në Durrës,1 në Tiranë) Organizata: Shoqata Ryder Albania Tipi i punësimit: Me kohë të plotë   Përshkrimi i shkurtër i organizatës Shoqata Ryder Albania  (SHRA) është një organizatë jofitimprurëse  e themeluar në Nëntor të vitit 1993, me mbështetje të Sue Ryder Care, të Britanisë së Madhe për ti ofruar shërbimin e kujdesit paliativ  falas, në ... Read More »

Procesi i administrimit te te dhenave ne kuader te vleresimit” Monitorimi i kujdesit paliativ per te semuret me kancer dhe kronike ne Durres”

26231126_1503246099744751_1572290273170847268_n

Procesi i mbledhjes dhe hedhjes  te te dhenave prane ofruesve te sherbimit te kujdesit paliativ (Qendra shendetesore, Spitali Rajonal Durres,Shoqata Ryder Albania si dhe familjareve te pacienteve qe kane perfituar kete sherbim ,ne kuader te projektit “Monitorimi i kujdesit paliativ per te semuret me kancer dhe kronike ne Durres” mbeshtetur nga Leviz Albania #sillndryshimin #idekonkrete #demokrac ndore Read More »

Training

IMG_4860

Trajnimi i operatorëve për mbledhjen e të dhënave. Ne kete trajnim morren pjese eksperte për zhvillimin e intervistave ,fokus grupeve,monitorimin e vlerësimit të kartelave klinike si dhe operatoret qe do te zhvillojne pyetesoret ne terren me familjaret dhe stafet e qendrave shendetesore ne Durres .Per secilin prej tyre ka nje plan te detajuar të punës .Gjate trajnimit pervec udhezimeve ,konsultimeve ... Read More »

On -Job Training me ekipinn e njesise te Kujdesit Paliativ ,prane Spitalit Rajonal Lezhe

17155308_1224073150995382_1897262702934725861_n

ON- job training u zhvillua ne kuader te projektit “ Integrimi I sherbimit te Kujdesit Paliativ ne sistemin publik te kujdesit shendetesor “ financuar nga “Fondacioni Shoqeria e Hapur per Shqiperine” (OSFA) prane Shoqates Ryder Albania. Gjate ketij trajnimi pjesemarresit u pajisen me njohuri,shprehi,aftesi teorike dhe praktike te ofrimit te sherbimit te Kujdesit Paliativ.Perfunduam keshtu me sukses Trajnimin ne Pune ... Read More »

On- Job Training me ekipin e njesise te Kujdesit Paliativ ,prane Spitalit Rajonal Diber

17457653_1229974320405265_2909636509819569713_n (1)

Perfunduam keshtu me sukses Trajnimin ne Pune te Ekipit te Njesise te Kujdesit Paliativ prane Spitalit Rajonal Diber. ON- job training u zhvillua ne kuader te projektit “ Integrimi I sherbimit te Kujdesit Paliativ ne sistemin publik te kujdesit shendetesor “ financuar nga “Fondacioni Shoqeria e Hapur per Shqiperine” (OSFA) prane Shoqates Ryder Albania. Gjate ketij trajnimi pjesemarresit u pajisen ... Read More »

Per nje kualitet me te mire jete!

16114387_1174228015979896_3780922033156941983_n

    Ne keto dite te ftohta te dimrit  Shoqata Ryder Albania ofron mbeshtetje me ushqime,shtroje,veshje, produkte pastrimi , per familjet e pacienteve ne nevoje. Pervec ofrimit te kujdesit shendetesor  , nje tjeter dimension i sherbimit te kujdesit paliativ eshte dhe mbeshtetja ekonomike per keto familje, per  rritur kualitetin e  jetes te ketyre familjeve .       M Read More »

Christmas Event

15665444_10207809056446160_7489998018499133806_n

#CHRISTMAS #EVENT Mirenjohje dhe falenderim per bashkepunimin, angazhimin dhe perkushtimin e partnereve dhe grupit te vullnetareve , te cilet mundesuan realizimin e ketij aktiviteti . Balfin Group Agjensia e Eventeve Happy Kids Tiss-qendra e sherbimeve dhe trajtimit psikosocial.             Read More »

Scroll To Top
Descargar musica