Category Archives: Highlight

Kontakto

shopwithus

E-mail: ryderalb@icc-al.org Tel:+355 4 2452309 Fax: +355 4 2452309 Adresa: Rr. Ali Pashe Gucia, Nd. 9, H.7, Ap. 2, Tirane, Shqiperi Orari 8:30-17: 30 8:30-10:00 pritje 10:00-13:00 vizita shtëpie 13:00-14:00 pushim dreke 14:00-17:30 pritje në zyre   Lista e dokumenteve për të përfituar shërbim   1- Rekomandim nga Onkologu 2- Rekomandim nga mjeku i familjes 3- Librezë shëndetësore 4- Analizat ... Read More »

Dhurime

donate

Beni nje dhurim ne kujtim te personit tuaj te dashur Na mbeshtet duke ndihmuar edhe ata qe jane ne nevoje. Dhurojini dhe ju nje buzeqeshje atyre qe nuk e kane. SI MUND TE NA NDIHMONI: Ju mund të ofroni ndihmën dhe kontributin tuaj pranë zyrave të Shoqatës Ryder Albania në Tiranë dhe Durrës (në adresën e mësipërme) ose në numrat ... Read More »

Rreth nesh

aboutus

Historia Shoqata Ryder Albania(SHRA) është një organizatë jo-fitimprurëse, e cila e ka filluar aktivitetin e saj në Nëntor të vitit 1993 si një shërbim falas i asistencës në shtëpi (mjekësore, psikologjike dhe social ekonomike) për të sëmurë me kancer në fazë terminale dhe të moshuar me sëmundje kronike, me mbështetjen e Sue Ryder Care ne Britanine e Madhe. Në vitin ... Read More »

Scroll To Top
Descargar musica