Category Archives: Lajme

Pozicion vakant per infermier ne Durres

th (1)

Titulli i pozicionit: Infermierë Organizata: Shoqata Ryder Albania Qyteti : Durres Tipi i punësimit: Me kohë të plotë   Përshkrimi i shkurtër i organizatës Shoqata Ryder Albania  (SHRA) është një organizatë jofitimprurëse  e themeluar në Nëntor të vitit 1993, me mbështetje të Sue Ryder Care, të Britanisë së Madhe për ti ofruar shërbimin e kujdesit paliativ  falas, në shtëpi pacientëve, që vuajnë nga  ... Read More »

Mbeshteja nga Hospices of Hope per Shoqaten Ryder Albania

thumbnail_26230194_10159824588060574_3130592314798711100_n

Hospices of Hope , nje nga mbeshtetesit e Shoqates Ryder Albania ,pa kontributin e të cilit,  do të haste barriere domethënëse për të siguruar shërbimin e nevojshëm pacientëve në nevojë. Strategjia e tyre është  rritja e aksesit dhe cilesise në mënyrë që, të gjithë personat që vuajnë nga sëmundje terminale, dhe kërcënuese  të mund të jetojnë dhe të vdesin me dinjitet dhe pa ... Read More »

Pozicion vakant per infermiere

th (1)

Titulli i pozicionit: Infermierë (2 në Durrës,1 në Tiranë) Organizata: Shoqata Ryder Albania Tipi i punësimit: Me kohë të plotë   Përshkrimi i shkurtër i organizatës Shoqata Ryder Albania  (SHRA) është një organizatë jofitimprurëse  e themeluar në Nëntor të vitit 1993, me mbështetje të Sue Ryder Care, të Britanisë së Madhe për ti ofruar shërbimin e kujdesit paliativ  falas, në ... Read More »

Make a donation !

47494689_1890314664371224_5765735965561716736_n

Make a donation ! Ryder Albania Association support people through the most difficult times of their lives , giving people the compassion and expert care they need to help them live the best life they possibly can. Help us to make difference ! Read More »

“Se bashku jemi me te forta! “Fushata e ndergjegjesimit e organizuar nga kompania ” Mulliri i vjeter ” ne mbeshtetje te SHRA

DSC_8317

Ne kuader te muajit Tetor, muajit te ndergjegjesimit te zbulimit te hershem  te kancerit te gjirit  , kompania “Mulliri Vjetër” u angazhua  me pergjegjesine maksimale per te kontribuar ne kauzen e Ryder Albania. Në çdo dyqan u vendos një kuti xhami me posterin shpjegues, që ftonte klientët të kontribuonin  per nje cilesi jete me te mire per pacientet dhe familjaret Falë ... Read More »

Job hiring ! Fundraiser position near Hospice of Hope. You are invited to apply !!!

fundraising-625x300

Hospices of Hope is the leading palliative care charity in South Eastern Europe with over 25 years experience. At hospice we believe that everyone deserves the best possible care at the end of life. However in developing countries like Romania, Serbia, Moldova or Albania many patients still die in pain without being offered any physical, spiritual or emotional comfort. Regarding ... Read More »

“Ojf-Biznes Speed Dating”

22046976_1411414638927898_181444601519770043_n

Sue Ryder Albania morri pjese ne eventin “OJF – Biznes Speed Dating”, te organizuar nga Partners Albania for Change and Development. Në fokus të këtij eventi ishte krijimi i urave të partneritetit dhe eksplorimi i mundësive konkrete të bashkëpunimit mes sektorit privat dhe atij jofitimprurës, në drejtim të shit-blerjes së produkteve/shërbimeve por edhe drejt orientimit të politikave të Përgjegjësisë Sociale të ... Read More »

Tetori, muaji i ndergjegjesimit te kancerit te gjirit.

22406333_1422180964517932_3429771677752377689_n

Muaji Tetor në të gjithë botën është muaji i ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit, për të rritur vëmendjen dhe mbështetjen për sensibilizimin, zbulimin e hershëm, trajtimin, si dhe kujdesin paliativ për këtë sëmundje. Shoqata Ryder Albania  gjate 5 viteve te fundit  ka ofruar sherbim mjekesor dhe psikosocial per  rreth 180 vajzave dhe grave  ne ciklin e fundit te jetes. Read More »

Projekti :”Monitorimi i sherbimit paliativ per pacientet me kancer dhe kronike ne Durres “

18838630_10209057378293426_1973401943_o

      Në Durrës, numri i të sëmurëve me kancer dhe sëmurëve kronik në nevojë të kujdesit paliativ është në rritje. Të dhënat empirike tregojnë se pacientët kanë akses të kufizuar dhe cilësi të vakët të shërbimit, të cilat rëndojnë  shëndetin (dhimbje e vazhdueshme, paaftësi për të lëvizë, plagë në trup, gjendje ankthi dhe depresion etj)  dhe cilësinë e jetës ... Read More »

Workshopi me teme : ” Sfidat dhe arritjet e njesive te kujdesit paliativ prane spitaleve rajonale”

18157910_1269676533101710_6889972273133347159_n

Shoqata Ryder Albania ne partneritet me “ Fondacionin Shoqeria e Hapur per Shqiperine” organizoi workshopin me teme “Sfidat dhe arritjet e njesive te kujdesit paliativ prane spiataleve rajonale.”Ky workshop mblodhi përfaqësuesit e njesive te kujdesit paliativ, me qëllim konsultimin rreth zhvillimit te njesive te KP prane spitaleve rajonale(Berat, Durres,Elbasan,Fier,Shkoder,Vlore,Kukes,Diber,Lezhe)si dhe diskutimi mbi rregulloren dhe aktet nenligjore , qe rrjedhin nga ... Read More »

Scroll To Top
Descargar musica