Category Archives: Gjenerim fondesh

Christmas Event

15665444_10207809056446160_7489998018499133806_n

#CHRISTMAS #EVENT Mirenjohje dhe falenderim per bashkepunimin, angazhimin dhe perkushtimin e partnereve dhe grupit te vullnetareve , te cilet mundesuan realizimin e ketij aktiviteti . Balfin Group Agjensia e Eventeve Happy Kids Tiss-qendra e sherbimeve dhe trajtimit psikosocial.             Read More »

Vespa Parade

15094325_10207483162179007_7531998079017267067_n

Ky aktivitet u realizua ne kuader te ngritje te fondeve .70 Vjet VESPA Parade ,me 13 Nentor,tek Shamrock (Bllok). Argetim ,muzike,shetitje me vespa, dhe ndergjegjesim per publikun e gjere per misionin e Shoqates Ryder Albania.      Read More »

Ftesa per Christmas Event

15492363_1152219474847417_1763009416866122238_n

Shoqata Ryder Albania në dt 23 Dhjetor , me rastin e Krishtlindjeve do të planifikojë ,aktivitetetin “Christmas Event” në kuadër të ngritjes të fondeve. Vendi i zhvillimit: Tirana East Gate (TEG) Orari: 16:00- 20:00 Qëllimi i këtij aktiviteti është gjenerimi i fondeve dhe promovimi i shoqates . Jeni te mirepritur te sillni femijet tuaj ne TEG, ku do te organizohet ... Read More »

Vespojme dhe dhurojme!

15052038_10207464658436425_1030147783_o

#GREAT #VESPA ,#GREAT #PEOPLE , #GREAT #CAUSE Hej vespiste dhe simpatizante te motorrit ikone Vespa!!! Na ndajne dhe pak ore!! Vespojme se bashku dhe japim nje shembull pozitiv, humanizmi! Vespojme se bashku dhe mbeshtesim te semuret me kancer , per nje jete me te mire!Ju ftojme te gjitheve per te festuar se bashku 70 Vjet VESPA Parade ,13 Nentor,tek Shamrock (Bllok). Argetohuni ,shijoni muziken,shetisni me ... Read More »

Barbecue Fundraising Lunch

14976089_10207434641006008_1328913438_o

Mission Accomplished! Nje aktivitet ne kuader te ngritjes te fondeve u zhvillua diten e shtune ne 29 Tetor ,ora 12:00-15:00.Barbecue Fundraising Lunch , nje aktivitet ku pjesemarresit jo vetem shijuan ushqimet e shijeshme tradicionale , degjuan muzike , u bene pjese e lojrave  por edhe dhuruan . Ata mbeshteten kauzen sociale . Nje  cilesi jete me e mire per pacientet ... Read More »

Ftesa per Barbecue Fundraiser Lunch

14961469_10207434628605698_548454413_n

Ne nder te Muajit Te Kancerit te Gjirit , Shoqata Ryder Albania organizon Barbecue Fundraiser Lunch , diten e shtune , dt 29 Tetor, ora 12:00 Am-03:00Pm. Mbeshtesni edhe ju duke shpenzuar me pergjegjesi. Ne te njejten kohe qe argetoheni, mundesoni qe 20% te fatures suaj ta coni direkt ne ndihme te pacienteve me kancer ne fazen terminale. Buzeqeshim dhe ... Read More »

Aktiviteti “Dita e femijeve”

13305151_872285039548643_4099937934877518425_o

‪#‎Mission‬ ‪#‎acomplished‬ Mirenjohje dhe falenderim per bashkepunimin, angazhimin dhe perkushtimin e partnereve dhe grupit te vullnetareve , te cilet mundesuan realizimin e ketij aktiviteti . Balfin Group Agjensia e Eventeve Happy Kids Pasticeri Andigona Tiss-Qendra e sherbimeve dhe trajtimit psikosocial Unique-Events Ledio Read More »

Aktiviteti “Dita e femijeve”

13256015_868866096557204_5386666427208186042_n

Shoqata Ryder Albania në datën 1 Qershor , në Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve ka menduar të planifikojë ,aktivitetetin “Dita e femijeve” në kuadër të ngritjes të fondeve. Vendi i zhvillimit: Tirana East Gate (TEG) Orari: 11:00-19:00 Qëllimi i këtij aktiviteti është gjenerimi i fondeve dhe promovimi i shoqates . Jeni te mirepritur te sillni femijet tuaj ne TEG, ku do ... Read More »

On -Job Training me ekipin e Njesise te Kujdesit Paliativ te Vlores

13217417_10206211647311930_6582948403214435387_o

Misioni i trajnimit te ekipeve multidisiplinare prane Shoqates Ryder Albania vazhdon… Nje trajnim nje javor u zhvillua serish me nje ekip te ri, ekipin e Njesise te Kujdesit Paliativ te Vlores. Vizita ne terren,kthimi ne zyre dhe diskutimi i detajuar mbi rastet e vizituara,vleresim dokumentacioni, hapja e kartelave,vleresimi i situates shendetesore dhe psikosociale,planifikimi i nderhyrjes,vendosje te terapise,pershkrimi i recetave,manipulime infermieristike, etj… ... Read More »

Ekspozita “Ngjyrat e jetes”

Ftesa e 6 Marsit

“Jeta shpesh e ka përdorur artin për ti treguar botës forcën dhe ngjyrat e saj. Znj.Jugera Bilali Ibrahimi me anë të ekspozitës “Ngjyrat e jetes” shpreh dashuri, mbështetje, kurajë nëpërmjet pikturave. Ju ftojmë të merrni pjesë në këtë ekpozitë pikture për të mbështetur ata njerëz që po luftojnë kundër kancerit, ata që i kanë mbijetuar atij dhe për të kujtuar ata ... Read More »

Scroll To Top
Descargar musica