Bordi

Komiteti Drejtues


Akademik Gudar Beqiraj
Kryetar i Komitetit Drejtues
Z. Beqiraj është një nga themeluesit e Shoqatës Ryder Albania që nga viti 1993
 

 
Prof.Asoc.Agim Sallaku
Nën/Kryetar
Z.Sallaku është një nga themeluesit e shoqatës. Monitoron ofrimin e shërbimit në terren dhe stafin mjekësor të organizatës
 

Z. Alfred Moisiu
Ish president i Republikës
Anëtar i boardit
Angazhimi i Z.Moisiu me SHRA daton në vitin 1999 e në vazhdim
 
 
Z.Fatmir Prifti
Sekretar
Drejtor Ekzekutiv i SHRA-së
 
 

Z.Dem Rreli
Anëtar
Z.Rreli është angazhuar me bordin në vitin 2011.
Z. Rreli është përfaqësues e komunitetit të bisnesit në Komitetin Drejtues te Shoqatës Ryder Albania.

Comments are closed.

Scroll To Top
Descargar musica