Bashkë jemi më të fortë !

Në zonën e prekur nga tërmeti , në Durrës dhe Tiranë jemi duke shpërndarë pako ushqimore , pako higjenike dhe të mbrojtjes personale për familjet e pacientëve në nevojë. Sëmundja ka kosto të lartë ,duke cënuar kështu mirëqënjen fizike , psikologjike , emocionale , sociale dhe ekonomike të familjes . Situata e tyre është rënduar akoma dhe më shumë nga tërmeti i 26 Nëntorit dhe pandemia Covid -19. Ne nuk mund ti ndihmojmë të gjithë , por të gjithë mund të ndihmojmë dikë. ”</p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top
Descargar musica