Barbecue Fundraising Lunch

Mission Accomplished!

Nje aktivitet ne kuader te ngritjes te fondeve u zhvillua diten e shtune ne 29 Tetor ,ora 12:00-15:00.Barbecue Fundraising Lunch , nje aktivitet ku pjesemarresit jo vetem shijuan ushqimet e shijeshme tradicionale , degjuan muzike , u bene pjese e lojrave  por edhe dhuruan . Ata mbeshteten kauzen sociale . Nje  cilesi jete me e mire per pacientet me kancer dhe familjet e tyre.Shprehim falenderime dhe mirenjohje  per te gjithe ata qe bashkepunuan si Zgara Korcare -Buzeqesh eshte falas, Agjensia e eventeve Happy Kids, Donuts House.
14958889_10207434641406018_675511841_n 14959063_10207434640445994_2100843647_o 14961414_10207434665606623_1746417357_n 14962505_10207434643926081_2135258887_n 14962904_10207434639765977_2132469214_n 14962985_10207434638805953_1284341978_n 14963627_10207434641886030_2095176397_o 14964128_10207434641286015_469579456_o 14970931_10207434645086110_843931120_o 14971111_10207434641126011_832485570_o14937882_10207434639525971_1821298474_n 14971411_10207434639085960_1276700195_n 14971679_10207434640926006_1079048981_o 14976089_10207434641006008_1328913438_o 15007748_10207434642086035_513376143_o 15007856_10207434640205988_1081304459_o

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top
Descargar musica