Balloja Britanike e Pranverës

post9Balloja e Pranverës është një aktivitet që organizohet nga komuniteti britanik në Shqipëri për të tretin vit rradhazi. Komuniteti britanik ka vendosur se të ardhurat e grumbulluara nga ky aktivitet të shkojnë në ndihmë të Shoqatës Ryder Albania. Perfituesit indirect  të këtij aktiviteti janë kryesisht  të sëmurët terminal, të moshuar me sëmundje kronike etj. Aktiviteti u organizuar në Hotel Rogner Europa Park ne Prill, me pjesëmarrje nga komuniteti i të huajve që jetojnë në Shqipëri, kompani biznesi dhe individë që kanë përfituar nga shërbimi i Ryder Albanias më parë. Gjatë aktivitetit u organize dhe një llotari me cmime të ndryshme të dhuruara nga biznese të ndryshme si Brenda dhe jashtë vendit.

Comments are closed.

Scroll To Top
Descargar musica