Aktiviteti “Dita e femijeve”

Shoqata Ryder Albania në datën 1 Qershor , në Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve ka menduar të planifikojë ,aktivitetetin “Dita e femijeve” në kuadër të ngritjes të fondeve.

Vendi i zhvillimit: Tirana East Gate (TEG)

Orari: 11:00-19:00

Qëllimi i këtij aktiviteti është gjenerimi i fondeve dhe promovimi i shoqates .

Jeni te mirepritur te sillni femijet tuaj ne TEG, ku do te organizohet festa me muzikë për fëmijë,pesonazhet e dashura, pikturime në fytyrë,lojra ,numra magjie,animacione të ndyshme, për argëtimin e femijëve me mbeshtetje te “Agjensi eventesh Happy Kids” .Të ardhurat, që do të gjenerohen do të shkojnë në ndihmë të të sëmurëve me kancer.
Qytetarët dhe vizitoret mund të blejnë artikuj te ndryshem festiv në këtë aktivitet (zbukurime dhe lodra për fëmijë ) si dhe nuk do të mungojnë ëmbëlsira të sponsorizuara nga Pasticeri “Andigona”.Të ardhurat e mbledhura do të shkojnë në ndihmë të fëmijëve dhe te rriturve me kancer në fazën terminale.

13255995_868870769890070_4400319427486671840_n 13256015_868866096557204_5386666427208186042_n 13267698_868866299890517_4995558764688567484_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top
Descargar musica