Aktiviteti “Dita e femijeve”

‪#‎Mission‬ ‪#‎acomplished‬
Mirenjohje dhe falenderim per bashkepunimin, angazhimin dhe perkushtimin e partnereve dhe grupit te vullnetareve , te cilet mundesuan realizimin e ketij aktiviteti .
Balfin Group
Agjensia e Eventeve Happy Kids
Pasticeri Andigona
Tiss-Qendra e sherbimeve dhe trajtimit psikosocial
Unique-Events Ledio
13322208_10206323925998827_5983847593820207308_n13320578_872285272881953_7885582513170065803_o13323184_872286169548530_3955638348059890095_o13323617_10206323778195132_5047691097646193670_o13327377_10206323778635143_1974284894804919192_n13329596_872285369548610_4375750950529797838_oDSC0008413305151_872285039548643_4099937934877518425_o13268443_872286132881867_3767308257511325661_o13317033_872285859548561_8253969566079917449_oDSC00085DSC00086DSC0008513336125_872285446215269_447182117953370549_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top
Descargar musica