Fushata e mbledhjes te fondeve “Giving Tuesday Now “

Ryder Albania është një nga organizatat e përzgjedhura për fushatën e mbledhjes së fondeve te organizuara nga Global Albanians Foundation. Jeni te lutur të mbështesni fushatën!
#GivingTuesdayNow Kjo fushate do te zgjasë gjatë muajit Maj dhe është fushatë ndërkombëtare e Dhurimeve Globale gjatë së cilës njerëzit në mbarë botën inkurajohen të dhurojnë. Perfitues do të jenë të moshuarit , te cilet do të mbështeten me pako ushqimore gjatë peridhës te Covid -19.
Hospices of Hope Albania Sue Ryder Albania

 

https://www.globalalbanians.org/donations/elderly-roma-covid19/safe_image

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top
Descargar musica