Workshop me teme “Diskutimi i rregullores së shërbimeve të kujdesit paliativ dhe prezantimi i gjetjeve paraprake të vlerësimit të planit të veprimit të kujdesit paliativ”

 

 

 

 

Shoqata Kombetare e Kujdesit Paliativ ne partneritet me “ Fondacionin Shoqeria e Hapur per Shqiperine”me  31  Maj  2016, tek Hotel Mondial   organizoi workshopin me teme “Diskutimi i rregullores së shërbimeve të kujdesit paliativ dhe prezantimi i gjetjeve paraprake të vlerësimit të planit të veprimit të kujdesit paliativ”  Ky workshop mblodhi te gjithe palet e interesuara si përfaqësuesit e njesive te kujdesit paliativ prane spitaleve rajonale,perfaqesues te Ministrise te Shendetesise,perfaqesues te shoqatave te ofrimit te kujdesit paliativ si Shoqata Ryder Albania dhe Marry Poter, si dhe Sherbimi Onkologjik ne Banese.

Ne kete workshop  morren  pjese ekipe multidisiplinare (te perbere nga mjeke, infermiere,punonjes sociale dhe psikologe)  te cilet un ndane ne grupe sipas profesioneve per te dhene rekomandime dhe feedback  ne lidhje me draft rregulloren. Gjithashtu u prezantuan dhe gjetjet paraprake te vleresimit te planit te veprimit te kujdesit paliativ nga vleresuesja Znj.Marinela Sota.

13343080_871618922948588_7342731327817011564_n13308508_871621466281667_1938772058240585273_o13331026_871618372948643_167086797311954619_n13305240_871618086282005_929204847879198945_o 13308707_871618199615327_1388746699196745814_o 13323358_871618006282013_2738963142294703770_o13305240_871618086282005_929204847879198945_o13323358_871618006282013_2738963142294703770_o

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top
Descargar musica