10 Tetor 2020

Njerëzit nga e gjithë bota të cilët janë prekur nga një sëmundje kërcenuese për jetën – qoftë personalisht ose duke mbështetur një të dashur – në Ditën Botërore të Hospis dhe Kujdesit Paliativ do të bëjnë që zëri i tyre të dëgjohet, duke kërkuar që politikëbërësit të kushtojnë vëmendje për t’i dhënë përparësi politikave dhe shërbimeve të kujdesit paliativ. Më tej, njerëzit që kanë qëndruar në solidaritet me ta – udhëheqës lokalë, vullnetarë, advokatë, ekipe – vullnetarisht të amplifikojnë këtë mesazh publik: Kujdesi Paliativ: është “Kujdesi im, rehatia ime”.”</p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top
Descargar musica