• Kontakto

  Kontakto

  E-mail: ryderalb@icc-al.org Tel:+355 4 2452309 Fax: +355 4 2452309 Adresa: Rr. Ali Pashe Gucia, Nd. 9, H.7, Ap. 2, Tirane, Shqiperi Orari 8:30-17: 30 8:30-10:00 pritje 10:00-13:00 vizita shtëpie 13:00-14:00 ... Read More »
 • Dhurime

  Dhurime

  Beni nje dhurim ne kujtim te personit tuaj te dashur Na mbeshtet duke ndihmuar edhe ata qe jane ne nevoje. Dhurojini dhe ju nje buzeqeshje atyre qe nuk e kane. ... Read More »
 • Rreth nesh

  Rreth nesh

  Historia Shoqata Ryder Albania(SHRA) është një organizatë jo-fitimprurëse, e cila e ka filluar aktivitetin e saj në Nëntor të vitit 1993 si një shërbim falas i asistencës në shtëpi (mjekësore, ... Read More »

Scroll To Top
Descargar musica